名古屋コーチン

名古屋ならではの鳥の味噌鍋が味わえる。名古屋コーチンの骨の髄をトロトロに煮込んで漉した鶏ガラスープを使った白たき、トロ火で1時間以上練った秘伝の味噌ダレを使う味噌鍋が人気。
鳥久 電話052-541-1889 場所:中村区名駅南1-1-15 地下鉄伏見駅から徒歩10分。
鳥栄 鶏料理の専門店。電話052-241-5552場所:中区栄3-8-3 栄駅から徒歩5分。


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Nagoya Cochin.

The Miso- pan of the bird of a Nagoya no one but can be tasted. the core of the bone of Nagoya Cochin fatty tuna Shirataki which used hen Gara-soupu boiled well and filtered to fatty tuna, and fatty tuna the bean paste pan using bean Miso-tare of A secret message kneaded forTue. for 1 hour or more is popular
TORIKYU. tel052-541-1889 Place: 1-1-15, Meieki-minami, Nakamura-ku On foot-from subway Fushimi station 10minutes.
TORIEI. The specialty store of a hen dish. Telephone 052-241 -5552 place: 3-8-3, Sakae, Naka-ku On foot-from Sakae-station 5 minutes.


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